Banner

Cursus AI in Business

Leer hoe u een AI-project in uw eigen bedrijf kunt opzetten

Start de online cursus

Cursus AI in Business

Leer hoe u een AI-project in uw eigen bedrijf kunt opzetten

Start de online cursus
Banner

Over de online cursus

Als u in uw bedrijf nog niet met artificiële intelligentie (AI) aan de slag bent gegaan – vanwaar al die drukte ook – zult u deze cursus zeker willen volgen. AI is niet het zoveelste buzzwoord. Artificiële intelligentie wordt al ingezet in de gezondheidszorg, de energiesector, maakindustrie, de verzekeringsbranche en andere sectoren. Profiteer van de ervaring van verschillende Belgische ondernemingen en van experts ter zake en verwerf een concurrentievoordeel.

In minder dan vier uur krijgt u inzicht in de basics van AI, verneemt u wat de business drivers van AI zijn en krijgt u praktische begeleiding om van start te gaan. Laat u inspireren door videotestimonials en meer dan dertig use cases voor uw eigen AI-traject.

Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit vijf modules zodat u in uw eigen tempo kunt werken.

Hoofdstuk 1: Definities

Wat is AI en wat is het verschil tussen machine learning en deep learning? Hoe definieert de EU een AI-systeem?

Hoofdstuk 2: Deep dive

Krijg inzicht in de sleutelbegrippen van AI, machine learning en deep learning, maar ook het verschil tussen cloud, hybrid en edge computing.

Hoofdstuk 3: Waarom nu?

Een snelle blik op de geschiedenis van AI en waar we vandaag staan. Waarom is er zoveel te doen rond AI? Waarom zou je er nu mee beginnen? Hoelang zal het duren tot kwaadaardige robots de wereld veroveren?

Hoofdstuk 4: AI in business

Een praktische gids om je eigen AI-traject te starten.

Hoofdstuk 5: Praktijk

Laat u inspireren door meer dan dertig Belgische AI-gebruikscases in verschillende bedrijfstakken, zoals de energiesector, gezondheidszorg, productie, smart cities enz.

Getuigschrift

Nadat u hoofdstuk 4 "AI in business" hebt afgerond, ontvangt u een getuigschrift en kunt u zelf een AI-project opzetten.

Start de online cursus
  • Doelgroep: CXO’s, productiemanagers, hr-managers, datawetenschappers, businessanalisten, businessarchitecten, functioneel analisten, IT- of businessconsultants, IT- of businessconsultants met belangstelling voor data analytics
  • Duur: 3u30 (+ meer dan dertig gebruikscases)
  • Niveau: Introductie
  • Prijs: Gratis
  • Taal: Engels