Technology Clubs | Agoria

Technology Clubs

Is uw bedrijf internationaal actief? Overweegt u uitbreiding naar buitenlandse markten? Wilt u in contact komen met high-level beslissingsnemers bij globale klanten? Of van gedachten wisselen met collega-bedrijven? De Technology Clubs van Agoria staan tot uw dienst om uw business development-plannen op het internationale niveau te ondersteunen.

Elke Technology Club werkt op dezelfde manier en structureert haar dienstverlening, die uit collectieve acties bestaat, vanuit 4 invalshoeken:

  • high-and-right-level introducties bij uw klanten over de hele wereld,

  • business intelligence (zowel op strategisch als op projectniveau),

  • promotie,

  • faciliteren van ervaringsuitwisseling tussen peers.

Er is een Technology Club voor deze verticale markten:

Afbeelding

Automotive Technology Club

Agoria’s Automotive Technology Club verbindt Belgische bedrijven met toptechnologie in elektrificatie, ADAS, user experience en smart production met elkaar, en introduceert hen aan decision makers van autofabrikanten en systeemleveranciers wereldwijd. Zo zit u altijd op de eerste rij bij nieuwe technologieën en opportuniteiten.

Ga naar de club
Afbeelding

Building & Infrastructure Technology Club

Wilt u graag commerciële kansen grijpen bij leidende bouwspelers in binnen- en buitenland? Agoria brengt de innovatieve oplossingen en knowhow van technologiebedrijven voor het voetlicht bij projectontwikkelaars, architecten en contractors in binnen- en buitenland.

Ga naar de club
Afbeelding

Energy Technology Club

Energiespelers, contractors en projectontwikkelaars zijn steeds op zoek naar baanbrekende technologische oplossingen. Vanuit onze neutrale positie opent Agoria’s Energy Technology Club voor u deuren bij wereldwijde topspelers in olie en gas, nucleaire en hernieuwbare energie. Geef mee vorm aan deze sector in volle transitie.

Ga naar de club
Afbeelding

Financial Services Technology Club

De financiële dienstensector maakte de afgelopen jaren ingrijpende technologische veranderingen door. Agoria’s Financial Services Technology Club opent voor u deuren bij financiële instellingen in binnen- en buitenland en helpt nieuwe businessopportuniteiten voor innovatieve fintechoplossingen te spotten.

Ga naar de club
Afbeelding

Food & Beverage Technology Club

De verwachtingen van de consument over voeding en evolueren razendsnel. Voedingsproducenten moeten hier slim op inspelen met technologie als hefboom. Agoria’s Food & Beverage Technology Club houdt u op de hoogte van de internationale markttrends en opent deuren bij spelers in de waardeketen in binnen- en in het buitenland.

Ga naar de club
Afbeelding

Sports & Entertainment Technology Club

Agoria’s Sports & Entertainment Technology Club is de Belgische vertegenwoordiger van leidende technologiebedrijven die actief zijn in de sport- en entertainmentsector. Binnen de Club tekenen zich vier community's af: Sports, Entertainment, Equestrian en Athlete & Performance. Van mediatechnologie tot sportinfrastructuur en toegangscontrole: wij openen internationale deuren voor innovatieve technologie!

Ga naar de club