AI Discovery Sessions | Agoria

AI Discovery Sessions

Voor wie ?

Wenst u graag de opportuniteiten van AI voor uw bedrijf beter in kaart te brengen of uw eerste ideeën met praktijkgerichte AI experten af te toetsen? Tijdens deze drie sessies zal u de nodige tools en inzichten verwerven om uw project concreter te maken. De sessies zijn “business driven” waardoor geen technische voorkennis vereist is. Eénieder binnen het bedrijf die graag met AI aan de slag wenst te gaan is welkom!

Methodologie

Een collectieve aanpak, waarbij frameworks en canvassen worden voorgesteld, wordt gecombineerd met een individuele aanpak voor een vertrouwelijke screening van potentiële projecten (een vertrouwelijkheidsovereenkomst is mogelijk indien gewenst).

Resultaat

Na voltooing van de AI Discovery sessies zal u over de nodige inzichten en tools beschikken om een relevant AI project succesvol te pitchen binnen uw organisatie en om uw bedrijf naadloos naar de volgende stap in haar AI journey te loodsen.

Wat kan u van uw AI Discovery Sessies verwachten ?

Sessie 1 (1,5u - collectief)
Tools, canvassen en frameworks om uw potentiële AI projecten gemakkelijker te identificeren en in kaart te brengen (individuele projecten worden niet collectief besproken) + begeleiding bij de selectie van de 3 AI experten voor sessie 2.

Sessie 2 (1,5u - individueel en collectief)
Tips & tricks van 3 AI experten die uw AI project(en) onder de loep nemen (= 3 individuele speeddates van 20 minuten per expert) + ervaringsuitwisseling (“lessons learned”) na de speeddates met 4 andere deelnemers.

Sessie 3 (4u - individueel)
Meer diepgaande individuele begeleiding door één van de AI experten uit de tweede sessie om:

  • de meest relevante AI projecten voor uw bedrijf beter in kaart te brengen
  • over tips & tricks te beschikken om de ROI van uw potentiële AI-projecten te berekenen
  • de verschillende stappen van uw AI project uit te tekenen (data governance, design thinking, business modelling, development & deployment, …)

Prijs voor het geheel van 3 sessies

€ 600,-/bedrijf, inclusief drie collega’s per bedrijf.

Experten

De sessies worden door een Agoria expert begeleid, in samenwerking met de meest geschikte AI experten voor uw project.

Beschikbare data

Instappen kan op volgende data (= sessie 1): 19/3 – 2/4 – 30/4 – 18/5 – 31/5. De Nederlandstalige sessies zijn van 13.30u tot 15u terwijl de Franstalige sessies plaatsvinden van 15u tot 16.30u.

De data van sessies 2 en 3 worden, na de eerste sessie, in onderling overleg met de deelnemers bepaald.

Meer info

Ferdinand Casier

FERDINAND CASIER

Business Group Leader Digital

+32 2 706 89 08

Stel uw vraag

Dit initiatief wordt door VLAIO ondersteund