Individueel aanbod | Agoria

Individueel aanbod

Benchmark

Wilt u objectief meten waar u staat met uw onderneming inzake loonvoorwaarden, absenteïsme, arbeidsongevallen, … ? Maak gebruik van de benchmarks van Agoria.

Advies

Zoekt u expertadvies en informatie over technologische trends en ontwikkelingen op maat van uw sector en bedrijf? Dan zit u goed bij Agoria. Wij helpen u graag het succes van uw bedrijf verhogen.

Audit

Weet u niet zeker of uw producten en procedures in overeenstemming zijn met de geldende regelgeving of praktijken? Een onafhankelijke, externe audit van Agoria brengt u die garantie.

Begeleiding

Loopt u vast op complexe vraagstukken rond uw HR-beleid, regelgeving, marktontwikkeling, digitalisering, infrastructuur en leefmilieu-klimaat-energie ? Agoria is er voor u.

Interventie

Heeft u een belangrijk geschil of loopt u helemaal vast in een dossier en denkt u dat Agoria met zijn breed netwerk van professionele contacten u kan helpen om uw zaak te deblokkeren? Zeg het ons.

Online tools

Praktische tools om uw bedrijfsvoering snel, goedkoop en efficiënt vooruit te helpen. Van milieureglementering over digitalisering, van processen tot normalisatie. U vindt ze bij Agoria.