Audi Brussels bouwt nieuwe laadpalen voor elektrische voertuigen op de personeelsparkeerplaatsen | Agoria

Audi Brussels bouwt nieuwe laadpalen voor elektrische voertuigen op de personeelsparkeerplaatsen

Afbeelding
Gepubliceerd op 19/03/21
Audi Brussels neemt 34 nieuwe oplaadpunten voor elektrische voertuigen in gebruik op de personeelsparkeerterreinen rond de Audi-site in Brussel. Het bedrijf heeft daarmee het aantal oplaadmogelijkheden uitgebreid tot 66.

De nieuwe laadpalen met elk 2 laadpunten staan de medewerkers ter beschikking in de parkeertoren en op de parkeerterreinen rondom de fabriek. De laadpalen worden gevoed met gecertificeerde groene stroom. Deze is afkomstig van windturbines in België en de 107.000 m² zonnepanelen op de fabrieksdaken van Audi Brussels. Met de verdere uitbreiding van de bestaande oplaadpunten worden de medewerkers gestimuleerd om elektrisch te rijden en zet Audi Brussels weer een stap richting CO2-neutrale premiummobiliteit.

 

Afbeelding

Het gebruik van de laadpalen zal ook in de toekomst continu worden gecontroleerd om de laadinfrastructuur desgewenst verder uit te breiden. Opladen doe je met een RFID-kaart. De parkeerplaatsen met oplaadpunten zijn exclusief gereserveerd voor elektrische voertuigen van medewerkers.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde thema's