Ontvang nieuws voor en door technologisch geïnspireerde bedrijven! | Agoria

Ontvang nieuws voor en door technologisch geïnspireerde bedrijven!

Aarzel niet om u in te schrijven op onze gratis nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen uit de technologische sector, interessante events en gespecialiseerde opleidingen.

Laat u inspireren door het brede aanbod van thema’s zoals Marktontwikkeling, Regelgeving, Human Capital & Onderwijs, Digitalisatie, Infrastructuur, Klimaat-Milieu & Energie, Maakindustrie en Society.

Vul hieronder uw gegevens in:

Ik geef Agoria vzw toestemming om mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, firma, functie) op te slaan zodat Agoria mij kan informeren over zijn producten, diensten en events. Agoria zal mijn persoonsgegevens niet delen met derden voor direct marketing doeleinden. Ik kan mij steeds uitschrijven via de communicatie die Agoria verstuurt. Voor meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens, kan ik terecht op de Agoria privacy policy. Indien ik alsnog vragen zou hebben over de verwerking van mijn persoonsgegevens of mijn rechten wens uit te oefenen, kan ik terecht op dataprotection@agoria.be .