Agoria Academy: ontdek ons opleidingsaanbod voor het najaar | Agoria

Agoria Academy: ontdek ons opleidingsaanbod voor het najaar

Afbeelding
Gepubliceerd op 12/10/21 door Yvette Peeters
Agoria Academy, dat zijn praktijkgerichte, interactieve opleidingen voor professionals. Het aanbod wordt door of in samenwerking met onze eigen Agoria-experts uitgewerkt en vanuit hun praktijkervaring perfect afgestemd op de actualiteit en veranderingen in uw vakgebied. Van jurist tot ontwerper van machineonderdelen: Agoria Academy houdt u bij de pinken in uw werkdomein. Neem snel een kijkje in ons aanbod voor de komende weken en maanden.

U hebt nood aan nieuwe professionele vaardigheden of competenties? U wilt graag proactief en met kennis van zaken kunnen inspelen op de trends en ontwikkelingen in uw werkdomein? Of snel de precieze impact begrijpen van aangepaste wetgeving, nieuwe normen of bepaalde politieke of economische beslissingen op uw vakgebied? 

Waarom onze opleidingen volgen?

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de opleidingen van Agoria Academy:

  • 360° aanbod: Agoria Academy houdt de vinger aan de pols in alle vakgebieden die in technologiebedrijven aan de orde zijn: HR, legal, finances, R&D en productie,… We hebben zowel opleidingen voor nieuwkomers in het vak, als voor ervaren professionals die hun kennis willen verdiepen of uitbreiden met nieuwe aspecten.
  • Altijd actueel: regelmatig wisselend aanbod, afgestemd op de actualiteit in de werkdomeinen binnen ons aanbod.
  • Kwaliteitsgarantie: al onze opleidingen worden ontwikkeld door of in samenwerking met Agoria-experts met bewezen expertise en praktijkervaring in hun vakgebied.
  • Interactief en praktijkgericht: bij Agoria Academy ligt het leerrendement hoog. Het beperkte aantal deelnemers (meestal max. 15 per opleiding) stimuleert interactiviteit met de lesgevers en andere cursisten. De aangereikte leerstof wordt steeds grondig getoetst aan de directe praktische toepasbaarheid ervan.
  • Moderne lesmethodes: bij Agoria Academy leert u volgens de modernste lestechnieken. Er zijn zowel classroom opleidingen als virtual classrooms en blended learning-trajecten.
  • Voordelig ledentarief: als lid van Agoria geniet u 50% korting op de opleidingsprijs. In Vlaanderen kunt u ook een beroep doen op de kmo-portefeuille.

Hoe inschrijven?

In de Opleidingskalender najaar 2021 vindt u een overzicht van de Agoria Academy-opleidingen die in de komende weken en maanden op het programma staan. Inschrijvingen verlopen via de Agenda-rubriek op de Agoria-website, waar alle opleidingen individueel worden aangekondigd.

Suggesties of vragen?

Wij luisteren graag naar uw specifieke behoeften en aanbevelingen. 

  • Zoekt u een specifieke opleiding maar vindt u die niet in onze catalogus? Neem dan contact op met Claudia Baes (claudia.baes@agoria.be), zodat we uw behoefte kunnen bespreken en we kunnen bekijken of die opleiding aan onze catalogus kan worden toegevoegd.
  • Hebt u een praktische vraag over een opleiding die u wenst te volgen? Stel ze gerust aan Yvette Peeters (yvette.peeters@agoria.be). 
Was dit artikel nuttig?