Is een Agoria-lidmaatschap iets voor uw bedrijf? | Agoria | Agoria

De voordelen van een Agoria-lidmaatschap

Agoria verbindt al wie door technologie geïnspireerd is. Als lid krijgt u, net als de bijna 2000 andere leden, alle steun en expertise om het succes van uw bedrijf te verhogen. Maar ook om uw sector mee vorm te geven. Samen zetten we de juiste stappen naar een duurzame toekomst.
Ontdek hieronder de concrete voordelen voor elk Agoria-lid.

1. Reken op persoonlijke begeleiding

Doe een beroep op persoonlijke begeleiding op basis van uw behoeften en noden; innoveer en boek vooruitgang aan de hand van sectorspecifiek bedrijfsadvies en individuele raadgeving. Onze 200 gesprekspartners helpen uw interne medewerkers. Ze zijn een heus verlengstuk van uw bedrijf. We informeren, inspireren en connecteren. Voor uw welzijn en dat van uw medewerkers.

2. Onderbouw uw acties met data & studies

Baseer uw beslissingen van morgen op relevante cijfers en analyses van vandaag. Refertelonen, marktprijzen van materialen, afzet- en energieprijzen, … Reken op Agoria voor waardevolle data die relevant zijn voor uw sector en die de impact en het draagvlak van uw acties vergroten.

3. Vergroot uw bereik

Maak deel uit van een groot netwerk van collega’s en concurrenten, klanten en leveranciers, onderwijsinstellingen, beleidsmakers, bestuurders en andere technologisch geïnspireerden. Werk samen in het belang van uw sector én de maatschappij. Ontdek nieuwe opportuniteiten die uw bedrijf doen groeien.

4. Laat uw stem klinken

Uw visie heeft impact op de collectieve standpunten die Agoria formuleert naar de overheid en andere belanghebbenden. Ervaren beleidscellen gaan ermee aan de slag om uw belangen op alle politieke, economische en sociale beleidsniveaus te behartigen. Zo bouwen we samen aan een gunstig economisch klimaat, een meer inclusieve samenleving, een sterk innoverend België en een hogere levenskwaliteit.

5. Verbreed uw kennis en groei

Sta sterker in uw schoenen met een duidelijk beeld van de toekomst. Wij helpen u vooruitkijken en vooruitgaan door u tijdig te informeren over de actualiteit in uw werkgebied en u toegang te geven tot een ruim aanbod van artikels, documenten, tools en opleidingen.

Kan uw bedrijf lid worden?

Enkel door de juiste mensen, technologieën en bedrijven met elkaar te verbinden, kan iedereen snel technologische vooruitgang boeken. Noemt u uw eigen onderneming ook een technologisch geïnspireerd bedrijf? Ontdek snel of u in aanmerking komt voor een lidmaatschap van Agoria.

Kan mijn bedrijf lid worden?